Voima on yrsinyt karsinansa ikkunanpielet. Viikonloppuna ne piti vuorata pellillä, etteivät hampaat enää pysty niihin. Kaiken lisäksi se oli näyttänyt mallia Jaskalle, jonka ikkunakehykset tuskin pysyivät kasassa.

Alkuviikko on edennyt rauhallisesti. Illalla ilma on laskenut miinuksen puolelle pikkupakkaseen, mutta olemme antaneet heppojen olla tarhassa yli kahdeksaan.On kiva mennä hakemaan niitä pimeästä, kun vastaan kuluu tuttu hirnahdus: aina yhdesti, kuin merkiten, että tuluettehan te vihdoin.

Mielestäni olen nyt löytänyt Voimalle sopivan satulan, rungottoman Barefootin, ja ruotsalaiset työvaljaat. Ongelma on vain, että minulla ei taida olla mahdollisuutta ostaa niitä ennen kuin tulemme reissusta, eli helmikussa. Kaikki varat on nyt säästettävä sinne.:) Ehkäpä yritän kuitenkin nipistää satulaa varten.

Löysin taas hienon orin Voimalle. Sitä tosin ei vielä ole kantakirjattu ja isä on E.V.Johtotähti, jota en mielelläni haluaisi, mutta ori on täysi kymppi luonteeltaan omistajan mukaan.Lisälksi sillä on hyvät jalat, ainakin kuvista päätellen. Tytön puhemies on heppa, jota kannattaa seurata.

Minusta näyttää, että Helmi jää paljon vähäisemmälle huomiolle kirjoittelussani. Tero on hoitanut sen iltatallilla, mutta olen minä rapsutellut ja ruokkinut sen kuitenkin.  Ja aina välillä höpöttänyt jotain korvan juuressa.